Bedrijfsnaam

Wat zijn de voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Wat zijn de voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Geplaatst op

Het belangrijkste bij een auto ongeluk is dat alle betrokkenen ongedeerd zijn. Naast letsel bij betrokkenen is het ook mogelijk dat de auto een flinke klap gekregen heeft en er sprake is van behoorlijke autoschade. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds nieuwere technieken om autoschade te herstellen, zoals bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van uitdeuken zonder spuiten.

Kostenbesparing tot wel 70%

Met de nieuwe techniek uitdeuken zonder spuiten kun je tot wel 70% besparen op de kosten voor het herstellen van de autoschade. We adviseren het dus om met bultjes, kleine deukjes en hagelsteenputten te gaan voor uitdeuken zonder spuiten. Let wel op: uitdeuken zonder spuiten kan alleen als er geen lak is weggesprongen. Waarom veel geld betalen voor het herstellen van autoschade terwijl het goedkoper kan?

Milieuvriendelijk

Uitdeuken zonder spuiten is milieuvriendelijker dan het herstellen van autoschade door bijvoorbeeld te spuiten. Dit komt doordat er niet opnieuw gespoten hoeft te worden. De originele lak blijft behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent.

Snel uw auto weer terug

Deze techniek van autoschadeherstel duurt niet lang, waardoor je de auto zo weer tot je beschikking hebt. Wel net zo fijn, aangezien je misschien wel gewoon weer naar werk moet of andere verplichtingen hebt waarvoor je de auto nodig hebt. Uitdeuken zonder spuiten is dus een manier van autoschade herstellen die snel is.

Autoschade herstel specialist

Heb je autoschade en wil je dit snel en voordelig laten herstellen? Neem dan eens contact op met Autoschade Herstel VEBA in Amsterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het herstellen van autoschade en weten precies hoe de autoschade het snelst en meest voordelig hersteld kan worden. Bij iedere vorm van autoschade weten zij of de schade het beste hersteld kan worden door uitdeuken zonder spuiten of door bijvoorbeeld wel de lakschade over te spuiten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden