Bedrijfsnaam

Tips voor het wrappen van een mooi design op je auto

Tips voor het wrappen van een mooi design op je auto

Geplaatst op

Als het aankomt op het wrappen van een auto, zijn er honderden verschillende manieren waarop je het kunt doen. Met verschillende manieren om te wrappen en verschillende soorten materiaal en afwerking, zal je wrap er uniek uitzien voor jou en je ontwerp! Wat zijn precies de mogelijkheden en waar moet je rekening mee houden?

Verschillende stijlen autowrapping

Gedeeltelijke autowrapping

Bij een gedeeltelijke auto wrap wordt slechts één deel van het voertuig beplakt. Dit betekent dat je iets zo eenvoudigs kunt laten plaatsen, zoals het aanbrengen van een logo, telefoonnummer of een website op een voertuig. Of, word creatief en voeg een stoer effect en overgang tussen de originele verf en de omslag toe. De wrap zal dezelfde glans hebben als de lak, dus wees creatief en benut de alle mogelijkheden van auto wrapping.

Gehele auto wrapping

Een volledige vinyl wrap betekent dat het voertuig bedekt is van voorkant tot achterkant. De wrap is naadloos, zodat anderen niet zien waar de beplakking begint en stopt. Of je er nu voor kiest om je merkpatroon weer te geven, of het ontwerp te laten verschijnen zodat het lijkt dat je logo in 3D uit de zijkant van je voertuig springt, de keuze is aan jou. Deze mogelijkheid tot creativiteit is de reden waarom mensen ook wraps kiezen voor hun privé-auto en niet alleen voor zakelijke mogelijkheden.

Vinyl wrapmaterialen

Met een vinyl wrap ben je niet beperkt tot een glanzende afwerking. De glans zorgt voor dezelfde look als je normale lakwerk, maar je kunt ook matte afwerkingen maken voor die coole, mat zwarte look. Of zelfs met een afwerking met koolstofvezelmotief. Of, als je op zoek bent naar bescherming van je lak en niets meer, zijn er doorzichtige vinyl wraps beschikbaar die nagenoeg onzichtbaar zijn.

Auto wrappen is een specialistisch werk

Wij raden aan om het laten wrappen van uw auto altijd door een specialist te laten doen. Dit voorkomt dat er luchtbubbels onder de wrap komt. Je krijgt dan vaak ook garantie, zodat je altijd terug kan vallen op de specialist.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden