Bedrijfsnaam

Tips als je auto’s gaan importeren

Tips als je auto’s gaan importeren

Geplaatst op

Auto importeren Duitsland is iets wat steeds vaker naar voren komt. Ben jij benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden als je gaat kijken naar auto importeren Duitsland? Dan is het aan te raden om deze pagina aandachtig verder te lezen. We zullen hieronder namelijk stilstaan bij een aantal tips die ervoor zorgen dat jij eenvoudiger zelf aan de slag kunt gaan met het importeren van je auto.

Vraag altijd om een proefritje te maken

Als je gaat kijken naar auto importeren Duitsland is het altijd aan te raden om te vragen of er een mogelijkheid is om een proefritje te maken. Als je dit namelijk niet doet, kan het zijn dat je een auto importeert die mankementen heeft en dat wil je absoluut voorkomen. Door een proefritje te maken hoor en voel je precies hoe de auto rijdt waardoor je niet voor problemen komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer dan het autobedrijf die je hebt gezien voordat je verder gaat met een auto importeren uit Duitsland.

Vraag naar de historie van de auto voordat je hem importeert

Voordat je verder gaat in het proces van een auto importeren uit Duitsland is het ook zeker aan te raden om de historie van de auto te vragen. Door dit na te vragen krijg jij namelijk precies te zien wat de onderhoudsbeurten zijn geweest en/of de auto schade heeft opgelopen. In beginsel zegt dit niet extreem veel, maar het is wel zo dat een auto zonder schade een voorkeur heeft. Je weet immers niet wat zich onder de motorkap afspeelt en daarom is het zeker goed om dit na te vragen.

Controleer ook altijd de kilometers

Een ander aandachtspunt bij auto importeren Duitsland is het nakijken van kilometers. Er zijn namelijk enorm veel verhalen waarbij auto’s worden gekocht met een verkeerde kilometerstand. Het terugdraaien van deze kilometers is namelijk relatief eenvoudig waardoor je dit altijd in gedachte moet houden. Vraag om deze reden altijd een kopie of een origineel document op waarin de kilometers uitgedrukt staan. Zo weet je zeker dat je een goede auto zult aanschaffen zonder mankementen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden