Bedrijfsnaam

Theorie-examen halen in één dag, kan dat?

Theorie-examen halen in één dag, kan dat?

Geplaatst op

Heb jij ook moeite met het stampen van regels en informatie in je hoofd uit een saai theoriecursus boek? Of wil je gewoon zo snel mogelijk je theorie halen zodat je kunt oefenen voor je praktijkexamen? Wat als we je vertellen dat je jouw auto theorie in 1 dag kunt halen? Hoe dan zal je denken, lees snel verder.

Hoeveel kans heb ik op het behalen van een theoriecertificaat?

Je hebt het natuurlijk zelf in handen of je in één keer slaagt of niet. Als je dagen of zelfs weken lang uit een boek gaat studeren hoe de regels in elkaar zitten in het verkeer duur het eeuwen voor je geslaagd bent. Je kunt je slagingskans flink verhogen door een theoriecursus van een dag te volgen. Je krijgt zelfs van de trainers 100% slagingskans garantie. Door middel van een unieke lesmethode krijg je alle informatie over regels die je moet kennen in het verkeer.

Hoe ziet de unieke lesmethode eruit?

Niemand heeft zin en überhaupt de tijd om dagen lang uit een saai theorieboek regels te leren. Daar zit jij ook niet op te wachten. Vandaar dat je waarschijnlijk hebt gezocht naar een spoed theoriecursus via Google. De lesmethode die je krijgt tijdens een 1 daagse cursus is letterlijk te vergelijken met de informatie die je ook in een boek kan lezen. Alleen hoef je het niet meer te lezen. De les is erg interactief er wordt gewerkt met de informatie. Daardoor onthoud je het beter. Doordat de lessen in groepsverband worden gegeven, onthoudt je sneller de informatie omdat iedereen ook met input komt. Door middel van deze methode leer van je leraar, maar ook van andere cursisten die de cursus volgen.

Hoe ziet de cursus dag eruit?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je theorie halen, maar hoe ziet precies zo een dag er uit? De cursus begint vroeg in de ochtend zodat er genoeg tijd is om de leerstof door te nemen. De trainers beginnen met het doornemen van de unieke lesmethode. In de middag wordt er geluncht. Als je maag gevuld is rijden jullie gezamenlijk naar het CBR waar de examen wordt afgenomen. Ja hoor geslaagd! Gefeliciteerd met je theoriecursus en succes met je praktijkexamen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden