Bedrijfsnaam

Sneller straten zonder zere rug

Sneller straten zonder zere rug

Geplaatst op

Er zijn alternatieven voor het meerdere uren op de knieën straten. Ja stratenmakers van Nederland en andere enthousiaste dichters van straten: het kan zonder kleerscheuren! We nemen in deze blog met je door hoe het kan. 

Sneller straten met een machine

Machinaal bestraten is supermakkelijk. Je kunt een grote hoeveelheid stenen pakken, keurig netjes op een rij en het zoals een blok op de aarde leggen. Zo is het veel gemakkelijker om stap voor stap (bijzonder snel) een wegdek neer te leggen. Hoeveel moeite scheelt dat wel niet, als je het vergelijkt met het steen voor steen neerleggen. Ja, dat scheelt echt een heleboel. 

Het belang van een net parkeerterrein

Je kunt niet zonder een net parkeerterrein. Dat is zo’n belangrijke aanvulling op het imago van het bedrijf. Je wilt niet dat klanten aankomen bij een foeilelijk of ronduit gevaarlijk parkeerterrein, waarbij je denkt dat je met een schimmige club te maken hebt. 

Trottoir bij je bedrijf 

Natuurlijk zijn er ook allerlei opties om je trottoir netjes te maken. Dat is ook erg belangrijk voor de zakelijke contacten. Het is bijvoorbeeld heel fijn dat ze veilig naar binnen kunnen lopen en niet met de deur in huis vallen (letterlijk) omdat ze over een slecht gelegde stoeptegel struikelen. 

Hydraulische klem

Om het een stuk gemakkelijker te maken om een wegdek te leggen is het mogelijk om gebruik te maken van een hydraulische klem. Deze is gemakkelijk op een kleine shovel te maken. Een grote aanvulling op ieder bedrijf dat zich bezighoudt met het maken van wegen. 

Conclusie

Wil je als bedrijf goed uit de verf komen, dan is het zeker goed om te weten dat er methoden zijn waarmee je gewoon je bedrijf naar the next level kan trekken. Wil je weten hoe je de nodige zaken kunt regelen voor de innovatie? Kijk dan op nimatech.nl. Het zijn experts waar je zeker de nodige kennis en kunde kunt verwachten. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden