Bedrijfsnaam

Een beton ciré vloer of wand voor een scooterloods

Een beton ciré vloer of wand voor een scooterloods

Geplaatst op

In een scooterloods staan scooters opgesteld, maar het is ook mogelijk dat er werkzaamheden worden verricht. Het is afhankelijk van de gewenste functionaliteit van de vloer in een scooterloods welke vloer of wand daarvoor het meest geschikt is. Een beton ciré vloer of wand is wat dat betreft in verschillende opzichten een prima keuze om bepaalde wensen tot uiting te brengen.

 

Beton ciré voor luxe uitstraling in scooterloods

Vindt er verkoop van scooters plaats in een scooterloods? In dat geval is de uitstraling van het gehele interieur belangrijker dan wanneer de loods alleen als werkplaats wordt gebruikt om scooters te repareren. Het is bij een scooterloods die als commerciële ruimte dient of in een verkoopkantoor belangrijk dat de uitstraling klopt. Wat dat betreft is het ideaal om met een beton ciré vloer of wand een luxe en exclusieve look te realiseren. Dat is namelijk het kenmerk van beton ciré als functionele en decoratieve afwerking van vloeren en wanden. Gaat het om een vloer die als werkvloer dient in een scooterloods dan is het aan te raden om bijvoorbeeld voor een epoxyvloer kiezen.

 

Kenmerken beton ciré

Het is goed om te weten wat de kenmerken van beton ciré zijn om in gedachten er een voorstelling van te maken als vloer of als wand in een scooterloods. Een belangrijk kenmerk is dat de betonstuc waterdicht is en daarnaast een naadloos oppervlak heeft. De esthetische structuur is eveneens kenmerkend, want de looks van beton komen zowel in wanden als vloeren terug. Verder is het onder meer in een scooterloods natuurlijk van belang dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is en dat er sprake is van een onderhoudsarm karakter. Het is bovendien mogelijk om uit allerlei kleuren en designs te kiezen om de perfecte wand of vloer in de scooterloods te realiseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden