Bedrijfsnaam

De leukste bijbaan die er is: studentchauffeur

De leukste bijbaan die er is: studentchauffeur

Geplaatst op

Je studententijd is de leukste tijd. En een leuke bijbaan erbij maakt het plaatje compleet. Natuurlijk kun je gaan vakkenvullen of afwassen in een restaurant. Er zijn toch ook leuke baantjes te verzinnen, zoals de functie van studentchauffeur. Kijk snel naar de mogelijkheden van deze toffe baan.

Goed salaris

De meeste bijbaantjes betalen niet zo geweldig. Veel ondernemers kiezen juist studenten uit om werk te doen waar je geen kwalificaties voor nodig hebt, het salaris is dan ook niet om over naar huis te schrijven. Er zijn ook bedrijven die je een aantrekkelijker aanbod doen, namelijk een goed uurtarief en flexibele werktijden.

Afwisselend werk

Het is leuk om chauffeurs werk te doen, omdat het veelzijdig is en je ontmoet veel mensen. Als studentchauffeur kom je in een pool met andere studentchauffeurs terecht. Uit deze pool kunnen ondernemers hun chauffeurs boeken.

Ervaring op doen

Werken wanneer je tijd hebt voor een goed salaris, bestaat dat nog in de bijbanen branche? Ja zeker! Als privé chauffeur van een ondernemer kun je lekker ervaring opdoen in het zakenleven. Vaak komen er leuke gesprekken op gang onderweg waar je weer lering uit kunt trekken. Wat andere studentchauffeurs zeggen?

“Het lijkt soms wel een complete zakelijke cursus”.

“Ondernemers met veel ervaring kunnen je tips & tricks geven om je staande te houden in de zakenwereld.”

“Studenten voor de studie Bedrijfskunde bijvoorbeeld, doen er goed aan om een bijbaan als studentchauffeur; zo krijg je al nog voor je stage inzage in de wereld van zaken en het recht.“

Knip en klaar: ga voor een baan als studentchauffeur!

Wat moet een studentchauffeur voor eigenschappen hebben?

Er zijn een aantal eigenschappen die een studentchauffeur moet hebben, zoals:

  • Stiptheid
  • Kennis van de zakelijke omgangsvormen
  • Ontspannen houding
  • Uitstekende rijvaardigheid
  • Vriendelijke communicatie en karakter
  • Is hulpvaardig

Herken jij jezelf in dit beeld? Dan is de functie van studentchauffeur echt iets voor jou!

Voordelen voor ondernemers

Het werk als studentchauffeur werkt twee kanten op. Een ondernemer heeft veel aan een privé chauffeur die snel te huren is en rijvaardig en professioneel. De voordelen zijn:

Tijd om te werken onderweg

Een ondernemer zit vaak op de weg en heeft daardoor geen tijd om te werken tijdens het rijden. Handsfree bellen gaat nog wel, maar verder houdt het wel op. Met een studentchauffeur is er ineens veel meer tijd om e-mails weg te werken en geconcentreerd zakelijk overleg te plegen. Een ondernemer creëert als het ware meer tijd wanneer hij of zij een student inhuurt.

Ontspannen aankomen op bestemming

Reizen kan gepaard gaan met de nodige stress. Zeker als het in de spits moet en de ondernemers zich druk maakt over het werk dat wacht; arbeid waar hij of zij niet aan toe komt door de drukte. Een studentchauffeur neemt deze stress weg. De ondernemer concentreert zich op het werk, dan doet de chauffeur dit ook.

Particulieren zijn ook blij

Niet alleen voor ondernemers is dit type chauffeur geschikt, ook particulieren profiteren van de diensten van de studentchauffeur. Ga je een keer uit met vrienden en je hebt even geen Bob tot je beschikking? Wil je met je familie weg en wil je een chauffeur die het reisbusje bestuurt? De studentchauffeur biedt graag zijn of haar diensten aan.

Conclusie

Studentchauffeurs hebben veelzijdig en afwisselend werk. Je ontmoet veel verschillende mensen die je tips kunnen geven over de zakenwereld. Daarnaast doe je ervaring op in deze sector. Wil je een goed loon met flexibele werktijden dan is dit eveneens een passende functie.

Meer ontdekken?

Ben je dol op de grote stad, zoals Amsterdam of Utrecht? Dan is een scooter huren echt iets voor jou! Ben je op zoek naar een vaste baan? Dan is de functie van privé chauffeur een mooie kans.

Gerelateerde berichten

Reizen binnen Amsterdam met de auto

Voor degenen die met de auto door Amsterdam willen navigeren, is de belangrijkste weg om bekend mee te zijn de A10, die de stad doorkruist. Deze weg...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden