Bedrijfsnaam

4 tips bij het bezorgen van pakketjes

4 tips bij het bezorgen van pakketjes

Geplaatst op

Wanneer je pakketjes bezorgt met de auto wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Je wilt jezelf zoveel mogelijk tijd en moeite besparen. In deze blog geven we je 4 tips die je helpen het bezorgen zo makkelijk mogelijk te maken.

Plan je route

Voordat je gaat rijden is het belangrijk dat je een logische route uitstippelt. Je hebt hier verschillende sites en apps voor die je hierbij kunnen helpen. Rijd nooit op gevoel want daardoor zie je altijd dingen over het hoofd en dat kan je veel tijd kosten. Dan kan je beter van tevoren een kwartiertje langer bezig zijn met de planning!

Houd het overzichtelijk

Houd je auto of voertuig overzichtelijk als het gaat om de pakketjes die je moet afleveren. Je kunt de pakketten eventueel al op volgorde leggen zodat je op locatie niet alles overhoop hoeft te halen. Zorg ook dat je bezorglijst overzichtelijk blijft: waar ben je al geweest en hoeveel adressen heb je nog te gaan? Loop je op schema of loop je achter? Zo kun je eventueel je route of pauzes aanpassen.

Verbeter je inparkeer skills

Niet overal is genoeg ruimte om je auto of voertuig makkelijk te parkeren. Zorg ervoor dat je niet te lang bezig bent met het plaatsen van je auto, dit kost onnodige tijd. Hoe je dit doet? Oefenen, oefenen, oefenen! Na een tijdje bezorgen vind je je eigen handigheden en trucjes om snel de auto te parkeren.

Bezorg met een lach

Ook niet onbelangrijk: bezorg je pakket met een lach! Zo ontwikkel je een goed imago en dit is bovendien een stuk leuker voor de ontvanger. Mocht er per ongeluk iets mis zijn met het pakketje, is het veel minder erg wanneer je vriendelijk hebt gedaan tegen de ontvanger dan dat je chagrijnig voor de deur staat.

Wil je zelf een pakket opsturen en ben je benieuwd hoe duur dit is? Kijk bij pakket versturen kosten en de bezorger gaat voor jou onderweg.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden